Vi kan gøre en ide til et produkt, eller optimere eksisterende produkter.

Formgivning, 3D CAD konstruktion, produktions grundlag, tekniske tegninger, model og prototypefremstilling.

Få fremstillet dine egne 3D CAD filer, som giver dig mulighed for at få dit produkt produceret.

Få en uforpligtende snak om 3D konstruktion.

Jeg er klar til at tage en snak om produktudvikling, teknisk design og 3D konstruktion i telefonen eller via skærmdeling, vi kan også mødes hos mig eller i din virksomhed.

Det er helt uforpligtende, og du får eventuelle spørgsmål, ud af verden.

Vi kan speede din udviklings proces op, så tanker og ideer hurtigere kan blive realiserede.

Eller vi kan optimere et allerede eksisterende produkt, så det bedre kan konkurrere på design og pris, og trække køberne i din retning.

Når vi arbejder sammen, kan du få mulighed for at se på din skærm, hvad der sker på min, via internettet. Så kan du løbende være med i udviklingen. Og der spares tid. Det er næsten ligesom at have en ekstern designafdeling 🙂

Du kan se mange cases om produktudvikling jeg har medvirket i her.

Opfindelser, mekanisk konstruktion, konstruktion af sprøjtestøbte plastemner og håndoplagte glasfiberemner, støbte, bukkede og maskinelt bearbejdede metaldele. Samt produkter der indeholder elektronik. Se eksempler på tidligere opgaver her. 

Til at teste 3D filer i virkeligheden, som modeller eller prototyper, er 3D print teknologien idag på et niveau, hvor det er muligt og rentabelt at producere, præcise emner, i forskellige plastarter, både hårde og gummilignende, samt i keramik og metaller, som messing, kobber, guld, sølv og stål. Dette og prototypeværkstedet, giver nogen gode muligheder for tests og innovation, på forholdsvis kort tid.

 

Med 3D Solid Works software kan vi give dig mulighed for:  

At kalkulere præcise værktøjs og emnepriser.

At skabe forbedret beslutningsgrundlag for videreudvikling, tidligt i produktudviklings fasen.

Tidsbesparelse, fordi 3d programmet og 3D print giver hurtige prototyper, til evaluering.

Optimeret projekt økonomi, fordi man kan rette fejltagelser, allerede i konstruktions fasen.

Reduktion af startomkostninger, fordi man ofte kan simulere, det man førhen skulle lave testopstillinger, eller modeller af.

Visualisering af dit koncept til brug i præsentationer, brochurer og manualer.

Forklaring af en funktion eller et objekt, der er svær at forestille sig. Dermed er det let at formidle dit budskab, både for teknisk kyndige, og dem der ikke er vandt til at tyde en teknisk tegning.

Prøv også at tænke over hvad en prototype kan gøre for opfattelsen af din ide, for dem du skal formidle din ide til. Det er lettere at vurdere et produkt man kan føle og forholde sig til, når man kan interagere med det fysisk.

Vi konstruerer i 3d Solid Works, og ofte kan vi inden for korte perioder, konstruere en 3D fil og 3D printe den, eller lave en prototype i værkstedet. Hvis du tager initiativ, kan du måske have en prototype med til næste projektmøde.)

 

Produktudvikling. 

Vi kan hjælpe dig med research og ide udvikling.

Gøre ideer til værdiskabende produkter.

Visualisere ideer i 2D eller 3D, så du kan evaluere eller teste dem, og få fremstillet prototyper af dem. 

Gøre eksisterende produkter bedre at anvende, smukkere at se på og mere miljø venlige.

Ofte gøre produkter billigere at producere.

Medvirke i vidensskabende udviklingsprojekter, og bidrage til at du får mere ud af  fonds eller udviklings støttemidler ?

Fremstille din dokumentation.

EU designbeskytte dit produkt.

Uafhængighed.

Som uafhængige produktudviklere, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og mest økonomiske måde at producere dit produkt på.

Vi tager udgangspunkt i den bedste måde at fremstille dit produkt, uden at være “farvet” af, at have et produktionsudstyr stående, der skal produceres på. 

Fuld kontrol med eget produktions grundlag.

Vi kan fremstille dit, helt eget produktions grundlag. For eksempel tekniske tegninger og 3D filer til værktøjs fremstilling, 3D print,  laserskæring, udfoldninger af emner der er bukkede af plade, produkter i thermo eller hærde plast, mm.

Du har dermed selv, fuld kontrol over hvem der skal komme med tilbud på dine produkter, og er ikke bundet af én bestemt virksomheds, priser, leveringstider eller muligheder.

“Foto” af produktet, før det er lavet.

Med 3D programmet kan du få dit nye produkt at se, som illustrationer, renderinger og 3D print, før det er nødvendigt at investere i produktionsværktøjer.

Sourcing, i og udenfor Danmark.

Vi springer ikke automatisk på Kinabåden, men med udgangspunkt i mange tidligere cases, kan jeg være med til at vurdere i hvilket land, det vil være mest sikkert og rentabelt at få produceret et givent produkt.

Det er ikke altid at det er billigst at få produceret udenfor Danmark. Det afhænger af hvilket produkt det drejer sig om, hvor store mængder der skal bruges og om produktet er designet og konstrueret til store eller små værktøjs omkostninger.

Uanset om du producerer i DK eller udlandet, så er tillid og netværk vigtigt.

Vi henviser gerne til virksomheder som jeg har haft  gode samarbejder med tidligere, eller hjælper med at finde nye. 

Ring for en uforpligtende snak eller send en mail, så kan jeg give dig et tip eller to om 3D konstruktion.