Vi kan gøre en ide til et produkt, eller optimere et eksisterende? 

Formgivning, 3D CAD konstruktion, produktions grundlag, tekniske tegninger, model og prototypefremstilling.

Få fremstillet dine egne 3D CAD filer, Det giver dig mulighed for at spørge på fremstillingspris, hvor i verden, du vil.

Få en uforpligtende samtale om 3D konstruktion.

Vi kan tage en snak om teknisk design og 3D konstruktion i telefonen, holde skypemøde, mødes hos mig eller i din virksomhed.

Det er helt uforpligtende, og du får eventuelle spørgsmål, ud af verden.

Vi kan speede din udviklings proces op, så tanker og ideer hurtigere kan blive realiserede.

Eller vi kan produktions optimere et produkt, så det bedre kan konkurrere på design og pris.

Når vi arbejder sammen, kan du få mulighed for at se på din skærm, hvad der sker på min, via internettet. Så kan du løbende være med i udviklingen. Og der spares tid. Det er næsten ligesom at have en ekstern designafdeling 🙂

Du kan se mange cases om produktudvikling jeg har medvirket i her.

Opfindelser, mekanisk konstruktion, konstruktion af sprøjtestøbte plastemner og håndoplagte glasfiberemner, støbte, bukkede og maskinelt bearbejdede metaldele. Samt produkter der indeholder elektronik. Se eksempler på tidligere opgaver her. 

Til at teste 3D filer i virkeligheden, som modeller eller prototyper, er 3D print teknologien idag på et niveau, hvor det er muligt og rentabelt at producere, præcise emner, i forskellige plastarter, både hårde og gummilignende, samt i keramik og metaller, som messing, kobber, guld, sølv og stål. Dette og mit lille prototypeværksted, giver nogen gode muligheder for innovation, på forholdsvis kort tid.

 

 

Produktudvikling. 

Jeg kan researche og udvikle ideer.

Gøre ideer til værdiskabende produkter.

Visualisere din ide 2D eller 3D, så du kan evaluere eller teste den, hvis du har opdaget et problem, eller et hul i markedet, som et produkt kan løse. 

Gøre eksisterende produkter bedre at anvende, smukkere at se på og mere miljø venlige.

Ofte gøre produkter billigere at producere.

Medvirke i vidensskabende udviklingsprojekter, og bidrage til at du får mere ud af  fonds eller udviklings støttemidler ?

Fremstille din dokumentation.

EU designbeskytte dit produkt.

Uafhængighed.

Som uafhængig produktudvikler, kan jeg hjælpe dig med at finde den bedste og mest økonomiske måde at producere dit produkt på.

Jeg tager udgangspunkt i den bedste måde at fremstille dit produkt, uden at være “farvet” af, at have et produktionsudstyr stående, der skal produceres på. 

Fuld kontrol med eget produktions grundlag.

Jeg kan fremstille dit eget produktions grundlag. For eksempel tekniske tegninger og 3D filer til værktøjs fremstilling, 3D print,  laserskæring, ud foldninger af emner der er bukkede af plade, produkter i thermo eller hærde plast, mm.

Du har dermed selv, fuld kontrol over hvem der skal komme med tilbud på dine produkter, og er ikke bundet af én bestemt virksomheds, priser, leveringstider eller muligheder.

“Foto” af produktet, før det er lavet.

Med 3D programmet kan du få produktet at se, i illustrationer og renderinger og 3D print, før der skal investeres videre i det.

Sourcing, i og udenfor Danmark.

Jeg springer ikke automatisk på Kinabåden, men med udgangspunkt i mange tidligere cases, kan jeg være med til at vurdere i hvilket land, det vil være mest sikkert og rentabelt at få produceret et givent produkt.

Det er ikke altid at det er billigst at få produceret udenfor Danmark. Det afhænger af hvilket produkt det drejer sig om, hvor store mængder der skal bruges og om produktet er designet og konstrueret til store eller små værktøjs omkostninger.

Uanset om du producerer i DK eller udlandet, så er tillid og netværk vigtigt.

Jeg henviser gerne til virksomheder som jeg har haft  gode samarbejder med tidligere, eller hjælper med at finde nye. 

Med 3D software kan jeg give dig mulighed for:  

At kalkulere præcise værktøjs og emnepriser.

At skabe forbedret beslutningsgrundlag for videreudvikling, tidligt i produktudviklings fasen.

Tidsbesparelse, fordi 3d programmet og 3D print giver hurtige prototyper, til evaluering.

Optimeret projekt økonomi, fordi man kan rette fejltagelser, allerede i konstruktions fasen.

Reduktion af startomkostninger, fordi man ofte kan simulere, det man førhen skulle lave testopstillinger, eller modeller af.

Visualisering af dit koncept til brug i præsentationer, brochurer og manualer.

Forklaring af en funktion eller et objekt, der er svær at forestille sig. Dermed er det let at formidle dit budskab, både for teknisk mindede, og dem der ikke er vandt til at tyde en teknisk tegning.

Prøv også at tænke over hvad en prototype kan gøre for opfattelsen af din ide, for andre. Det er lettere at vurdere et produkt man kan føle og forholde sig til, fysisk.

Jeg har brugt Solid Works siden 2001, så ofte kan vi inden for få dage, konstruere en 3D fil og 3D printe den, eller lave en prototype i eget værksted. Hvis du tager initiativ, kan du måske have en prototype med til næste projektmøde.)

3D konstruktion sparer tid og fejl i produktudviklingsfasen og man kan evaluere form og funktion før produktet bliver fremstillet.