Opgave

Udvikling af storhytter til frilandssvin, med Simme Eriksen og Lene Thomsen fra Udviklingscenter for husdyr på friland, i samarbejde med SEGES, P Hald Maskinfabrik. Formålet var at skabe bedre arbejdsforhold for landmanden, skabe rum for dyrene, så de små grisse ikke bliver klemt ihjel under soen og at de små grise tager så godt på i vægt som muligt, og ikke har det for koldt om vinteren og for varmt om sommeren.

Mit bidrag

Analyse af størrelsen på storhytter i forhold til at flytte dem og antallet af svin de kan huse, forslag til indretning, design, 3D konstruktion og fremstilling af produktionsgrundlag.

 Jeg kan konstruere dit design i Solid Works

Og levere tekniske tegninger og filer til emnefremstilling og svejsefiksturer.

I dette projekt var brugeren både landmanden og dyret.

Vi kan hjælpe med research og brugerundersøgelser, og vi kan bidrage med friske “øjne” på problemstillinger.

 

Udviklingsarbejdet med hytten er støttet af svineafgiftsfonden, mens arbejdet med at dokumenterer hyttens produktionsresultater har fået støtte af Grønt Udviklings- og Demonstrations Program, GUDP under Fødevareministeriet. Storhytten har blandt andet været afprøvet hos Torben Langer ved Holstebro. Torben Langer har tidligere været testbesætning for nye hytter, så derfor er det ikke noget nyt for ham at skulle være med til at vurdere en hyttes egenskaber.

Spørgsmål og kommentarer er altid velkomne.

Få det ud af verden !

Der er ingen grund til at vente til imorgen. Få feedback idag. Det er helt uforpligtende.

Ring mig op på.

Telefon: 7553 5900

Åbningstider: 9 – 18 mandag til fredag