Opgave

Tegne en ny IRWIN sav i anledning af 80 års jubilæet for, at den første JACK sav, blev fremstillet i Danmark

Mit bidrag

I dialog med IRWINS designafdeling i USA og Ditlev Burke Industrial Tools i Danmark, at tegne en ny sav til  det Engelske og Europæiske marked, samt at konstruere den i 3D, til produktion i 2K plastik støbning. (blødt og hårdt plast i samme værktøj)

Nyt design til en 80 årig

Jack, et synonym

I 1933 fremkom Hans Schrøder med en ny sav, den havde form som en rævehale, set fra siden, og deraf navnet Fukssvans frit oversat fra tysk. Han gav den navnet JACK. Den er siden blevet så populær, rundt omkring i verden, at man nu kalder lignende save for Jacksaws i udlandet.

Ditlev Burke Industrial Tools

I Asnæs på nordvest spidsen af Sjælland ligger Ditlev Burke Industrial Tools, som fremstiller alle IRWINS save og som også leverer til mange andre kunder i og udenfor Danmark. Firmaet har specialiseret processen så meget at de kan konkurrere med det Kinesiske Marked. Og kvalitetsmæssigt er de helt i toppen.

Min opgave

I dialog med IRWINS design afdeling i USA og Ditlev Burke Industrial Tools i Danmark, at tegne en ny sav til det Engelske og Europæiske marked. Vi havde fysiske møder i Danmark, men ellers foregik det hele over internettet.

En sav blev til 4 nye modeller

Saven fremstilles i 4 forskellige farver, med hver sin fortanding. Farvekoden gør det let at lokalisere den rigtige sav. Og man har nu JACK save til mange forskellige materialer.