Jeg kan fremstille dine modeller, prototyper eller 3D print og hjælpe med at få dit produkt, sat i produktion.

 Ring 7553 5900   Man. – Fre. 900 – 1800.

Se slideshow nederst, eller projekter hvor jeg har leveret prototyper, i bjælken herunder.

Prototyper, produktion og sourcing.

 

Jeg kan hjælpe med at source, enten værktøjs fremstilling eller selve produktionen. 

Prototyper kan fremstilles på eget værksted, så behøver vi ikke at vente på andres levering. 

Jeg har fremstillet mange små serier af produkter. For eksempel 133 stk, armaturer til Store Heddinge Skole i Stevns Kommune leveret på adressen. Her var leverings dato og lang produkt levetid i et skolemiljø et krav, og ikke mindst en høj kvalitet af belysningen helt fri for blænding ( ellers kan eleverne ikke se tavlen optimalt )

Eller montering og fyldning af 15000 hånd desinfektions dispensere, leveret til forskellige hospitaler, i Danmark. Her var det store krav til renhed og leverings tid.

Et sidste eksempel er 30 stk. elbilladestandere til byerne i trekantområdet, Hvor vores projektleder fik skabt fælles forståelse og konsensus blandt kommuner, organisationer og producenter, jeg designede og konstruerede ladestanderne, og kunne lave prototypen med el montering, så elinstallatøren kunne montere de 30 stk, efter samme princip, og en af mine underleverandører kunne fremstille metaldelene og montere og levere de samlede ladestandere, efter vi havde monteret den første, sammen.

Længere nede, kan du se eksempler på produkter eller prototyper jeg tidligere har fremstillet.

Prototyper

Her kan du se eksempler på prototyper, modeller, værktøjer og håndværk jeg har udført tidligere. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du ønsker en snak om emnerne.

Klik på slideshowet, hvis du vil se billederne i større format.

 

Tid er penge. 

Jo før din prototype er klar til test og evaluering, jo før kan du gå i produktion.