Prototyper og modeller og nulserier industrielt design

 

Vi kan fremstille dine modeller, prototyper eller 3D print, og hjælpe med at få dit produkt sat i produktion.

Her kan du se eksempler fra tidligere opgaver.

Prototyper, produktion og sourcing.

Vi kan hjælpe med at source, enten værktøjs fremstilling eller selve produktionen.

Prototyper kan fremstilles på eget værksted, så behøver vi ikke at vente på andres levering. 

Vi har eksempelvis tidligere freemstillet 133 stk, armaturer til Store Heddinge Skole i Stevns Kommune leveret på adressen. Her var leverings dato og lang produkt levetid i et skolemiljø et krav, og ikke mindst en høj kvalitet af belysningen helt fri for blænding ( ellers kan eleverne ikke se tavlen optimalt )

Eller monteret og fyldt 15000 hånd desinfektions dispensere, leveret til forskellige hospitaler, i Danmark. Her var det store krav til renhed og leverings tid.

Og 30 stk. elbilladestandere til byerne i trekantområdet, Hvor vores projektleder fik skabt fælles forståelse og konsensus blandt kommuner, organisationer og producenter, jeg designede og konstruerede ladestanderne, og kunne lave prototypen med el montering, så elinstallatøren kunne montere de 30 stk, efter samme princip, og en af mine leverandører kunne fremstille metaldelene og montere og levere de samlede ladestandere, efter vi havde monteret den første, sammen.

Længere nede, kan du se eksempler på produkter eller prototyper vi tidligere har fremstillet.

 

Prototyper

Her kan du se eksempler på prototyper, modeller, værktøjer og håndværk vi har udført tidligere. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du ønsker en snak om model eller prototypefremstilling.

Klik på slideshowet, hvis du vil se billederne i større format.