Forskningssamarbejde og udviklingsprojekter – Få mere ud af dine midler.

Klik i bjælken herunder for at se dokumentation af projekter jeg har medvirket i.

 

 

Forskningssamarbejde.

Jeg er ofte blevet brugt som holistisk designtænker, konstruktør og prototype fremstiller, i forskningssamarbejde og i designudviklingsprojekter hvor tekniske løsninger skulle udvikles. 

Med eget prototypeværksted og en fortid som maskinarbejder, har jeg mulighed for at hjælpe dig videre med mekaniske konstruktioner, apparater og nytænkende, innovative produkter. 

Jeg har været med i design udviklingsprojekter, forskningssamarbejder og produktudviklingsforløb, med forskellige firmaer, fonde, universiteter og organisationer, i og uden for Danmark. Det kan du se eksempler på i bjælken herover. 

F eks. med Dansk Miljø Rådgivning – Aalborg Universitet – Roskilde Universitets Center ( RUC ) – DTU Fotonik – Designskolen Kolding – etrans  – D2i – Odense Universitet – Tongji University Shanghai – Seges – Center for frilandsdyr. 

Hvis du ønsker at stå stærkere i dine udviklingsprojekter, og optimere resultaterne visuelt og teknisk, med andre ord, få mere ud af dine projekt midler, så er du altid velkommen til at kontakte mig, for en snak om vores muligheder. 

Lad os finde ud af, hvordan vi kan dele vores viden. 

Jeg bruger 3D Solid Works til konstruktion og fremstilling af produktionsgrundlag.  

Og har et netværk af fremstillingsvirksomheder, som jeg er vandt til at arbejde sammen med. 

Du er altid velkommen til at få en snak om dit projekt, for at få afklaret om der er noget jeg kan bidrage med.

Ring 41266709 eller send en mail, her.

Jeg kan medvirke til holistisk designtænkning, visualisering, konstruktion og prototypefremstilling. Og bidrage til at forbedre resultateter i forsknings og udviklingsprojekter.

De mest veldokumenterede ideer kommer bedst fra start.

Sammen kan vi udvikle dit relevante koncept, så det står stærkt i konkurrencen om fondsmidler og udviklingsstøtte.