Udvikling af stensmykker

Udvikling af stensmykker

Jeg har i mange år, haft som hobby at slibe sten og ædlere sten, særligt opal. Her kan du se eksempler fra min udviklingsproces, som er i gang, og som nok, aldrig slutter. Ringen herover er en sammensætning af sandsten, fundet på den jyske vestkyst, og...

read more
Her er en lille gave du kan hygge dig med.

Her er en lille gave du kan hygge dig med.

Her er et pdf dokument du kan downloade og printe ud. Der er en udførlig beskrivelse, på engelsk, i hvordan du kan samle dine egne Dodecahedrone stjerner. Og skabeloner til at skære eller klippe efter. Som du kan se på billedet er stjernen tre dimensionel, og uanset...

read more
Stålarbejde til Elle-Mie Ejdrup Hansens skulptur

Stålarbejde til Elle-Mie Ejdrup Hansens skulptur

Konstruktion, stålarbejde og maling af et af Elle Mie Ejdrup Hansens værker til udstillingen “Still (for) peace” som kunne opleves, frem til den 29 november 2020 i Viborg Kunsthal. Du husker måske Elle Mies fredsskulptur for 25 år siden. Langs vestkysten, fra toppen...

read more
Prototyper af plantekummer og drivhus

Prototyper af plantekummer og drivhus

Et ledigt stykke jord bag værkstedet kunne ikke bruges til så meget, så jeg besluttede at udvikle plantekummer og drivhus i en størrelse der gør det muligt at købe tilbehør til at sætte ovenpå, eksempelvis små drivhuse og net. Bredden er den samme som længden af en...

read more
We won the Danish Design Award 2016

We won the Danish Design Award 2016

Hân Pham and Kent Laursen has received the award for the design solution Yellowone Handsafe  a simple and comprehensible solution that makes it easy for healthcare workers to disinfect their hands without leaving the patient’s side, thus serving as part of the...

read more