Kent Laursens BLOG om en dagligdag med projekter, indtryk og oplevelser. I tegnestuen og værkstedet, haven og naturen, livet og dagligdagen.

Jeg skal vænne mig til at bruge mindre tid på indlæg på Facebook og mere tid på min egen blog 🙂

Formgivningsprojekt med studerende.

Formgivningsprojekt med studerende.

Brunch. Et projekt med studerende, fra Designskolen Kolding. Formgivningsprojekt med studerende på Designskolen Kolding i 2006. Andrew Nagel var med inde over ide genererings delen som gæstelærer, og Elle - Mie Ejdrup Hansen var institutleder, Birthe Sandorff var...

read more
Udvikling af stensmykker

Udvikling af stensmykker

Udvikling af stensmykker. Jeg har i mange år, haft som hobby at slibe sten og ædlere sten, særligt opal. Her kan du se eksempler fra min udviklingsproces, som er i gang, og som nok, aldrig slutter. Ringen herover er en sammensætning af sandsten, fundet på den jyske...

read more
En lille gave, du kan hygge dig med.

En lille gave, du kan hygge dig med.

Jul 2020 (Coronajul2020) Her er en lille gave til dig, som du kan downloade og printe ud. Den indeholder en udførlig beskrivelse, på engelsk, i hvordan du kan samle dine egne Dodekaede stjerner. Samt skabeloner til at skære eller klippe efter. Hvis du læser...

read more
Prototyper af plantekummer og drivhus

Prototyper af plantekummer og drivhus

Prototyper af plantekummer. Et ledigt stykke jord bag værkstedet kunne ikke bruges til så meget, Så jeg besluttede at udvikle prototyper af plantekummer og drivhus, i en størrelse der gør det muligt at købe tilbehør til at sætte ovenpå, eksempelvis små drivhuse og...

read more
We won the Danish Design Award 2016

We won the Danish Design Award 2016

Danish Design Award 2016 goes to. Hân Pham and Kent Laursen. We have received the Danish Design Award for the design solution Yellowone Handsafe  a simple and comprehensible solution that makes it easy for healthcare workers to disinfect their hands without leaving...

read more