Jeg kan sammensætte et målrettet kursus til dine medarbejdere eller studerende.

Kursuseksemplerne herunder har jeg udviklet, testet og videreudviklet med studerende fra Designskolen Kolding i en 6 årig periode.

Undervisning og Kurser.

 

Designskolen Kolding er stedet hvor jeg er uddannet og i mange år har været ansat. Jeg har været værksteds leder og gæsteunderviser, eksaminator og sensor. i et par år , og i en 4 årig periode været studiekoordinator og lærer på Designskolen Kolding, Institut for produkt, Fagområdet for Industrielt Design.

I hele perioden arbejdede med, at udvikle uddannelsen til Industriel Designer, i samarbejde med dygtige kollegaer, på et tidspunkt hvor designuddannelsen primært gik ud på at udføre design, og dygtiggøre sig i discipliner der relaterede dertil, herunder designteori, research, produkt og markeds analyse, idegenerering, form analyse, formgivning, model og prototype fremstilling, 3D konstruktion og præsentation.

Jeg var udlånt fra Designskolen Kolding til Tongji Universitetet, som gæsteprofessor 6 uger om året, i en 3 årig periode, hvor udfordringen var at bringe studerende fra Kina, Danmark, Tyskland og bla. USA sammen omkring fælles forståelse og udførelse af, forskellige, designede produkter. Med samarbejdspartnere som Volks Wagen Shanghai – Feige model workshop Shanghai – NOVA Design Shanghai, samt et stort antal, andre Kinesiske virksomheder.

En af vores udfordringer bestod i, at der på skolen var for få ansøgere, til Industrielt design. Det fik vi vendt om på, ved at jeg definerede et antal projekter, som appellerede til unge mennesker af begge køn. På en designskole med flest kvindelige studerende, kvindelig ledelse og kvindelige lærere.

I de kommende år fik vi, fra Fagområdet for Industrielt Design, stor eksponering på Messer, Museer, Topmøder, udstillinger i firmaer, eksponering i pressen, både TV og trykte medier og ikke mindst på internettet, hvor studerende fra hele verden ønskede at komme igennem nåleøjet til uddannelsen, i Kolding. Herover kan du se mange eksempler i billedform.

Der udover har jeg også medvirket i flere forskningssamarbejder og designudviklingsprojekter. Hvilket jeg fortsat jævnligt gør, nu i eget firma, med forskeruddannede samarbejdspartnere og universiteter. Jeg syntes det er et stort privilegium at kunne få lov til at arbejde tværfagligt, fra kunstneriske projekter over forsknings relaterede, til formgivning og konstruktion af produkter der skal fabriksfremstilles. Jeg syntes også det er sjovt, at fremstille prototyper eller skuemodeller af nye koncepter og produkter.

Herunder er eksempler på kurser jeg i en årrække har udviklet, med studerende fra forskellige fagområder, blandt andet fra Tekstil, Mode, Grafisk Linje, Interaktive medier og hovedsageligt med studerende fra Industrielt Design.

Klik på billederne, og læs nærmere.

Eller ring og få en snak om kurser i brainstorm, teambuilding, formgivning eller bedre forståelse af designproces til dit team.

Grundkursus 1. Modelfremstilling.

 

Modelfremstilling 1
Modelfremstilling 2. Støbeteknik.
Modelfremstilling 2. Støbeteknik.
Modelfremstilling 3. Simpelt Produkt.
Modelfrmstilling 3
Formgivningskursus. Udvikling af redskab.
Formgivning af Produkt
Kursus i udvikling af ergonomisk Produkt.
Ergonomi i Produkter
Kurser på Tongji Universitetet i Shanghai.
Tongji Universitetet Kurser
Kursus i lys og armaturdesign.
Lys og Armaturdesign kurseu
Resultat af diverse Kurser.
Resultat af diverse Kurser
Konsulent for Studerende.
Konsulent for Studerende
Censor og Eksaminator.
Censor og Eksaminator

Jeg kan udvikle designrelaterede kurser, tilpasset skoler og virksomheders behov.