Opgave

Han Pham har gjort et kæmpe research arbejde på hospitaler i Danmark, omkring spredning af sygdomme og hånd desinfektion.

Jeg har haft glæden af at levere den praktiske del af projektet, som er støttet af TRYG Fonden.

Mit bidrag

Design, konstruktion fremstilling af prototyper.

Udvikling af design. 3D konstruktion af hele dispenseren omkring standard pumpe.

Fremstilling af 10 prototyper som hospitals personale kunne teste i anvendelse.

Derudover sourcing og kontrol af værktøjer i Danmark og Kina. Samt levering af 0 serie med 15000 stk. fyldte dispensere.

Opdatering af flaske, så den kan påfyldes af brugeren, som mit oprindelige koncept var designet.

 

  Redder menneskeliv

Han Pham

Har lavet et fantastisk projekt, der skal forhindre at smitte spredes via berøring på hospitaler i danmark. Det gøres ved at uddanne personale til at bruge en håndsprit dispenser der bæres i personens uniform. Dispenseren “stikker hånden” udenfor lommen, og patienterne kan genkende den fra stickers og skilte rundt omkring på hospitalet. Den skaber dermed tryghed.

Spredning af smitte

Bare alene i Danmark, estimeres det, at der spredes 100000 sygdomme om året og at det koster 3200 mennesker livet, at håndhygiejnen på hospitaler ikke er optimal. Det siges at det er lægerne, der er de værste til, lejlighedsvis at glemme håndhygiejne.

Min opgave

Design, konstruktion og fremstilling af prototyper, af hånd desinfektions dispensere, som hospitals personale kan bære på kroppen. Derudover outsourcing og kontrol af værktøjer i Kina, samt ansvar for fyldning, pakning og levering af dispensere til hospitalerne.

Jeg kan designe og konstruere dine plastdele og 3D printe prototyper

Konstruktion af Plastdele

Jeg har 3D konstrueret plastdelene til dispenseren i Solid Works og fået dem produceret af min samarbejdspartner i Danmark. Værktøjerne er produceret i Kina af en værktøjsmager vi har haft mange gode erfaringer med, gennem tiden. Der indgår både sprøjtestøbte og blæseformede plastdele i produktet.

 

Sourcing af værktøj og plastdele.

 

 

Vi modtog Den Danske Designpris for produktet i 2016. Juryen begrunder valget med.

Dispenseren kan gøre en stor forskel. Dårlig håndhygiene på hospitaler omkring i verden, slår ifølge WHO årligt 16 millioner mennesker ihjel. Det er flere end der dør af Aids, malaria og tuberkulose til sammen.

Yellowone er en del af løsningen på dette massive globale problem. Den er simpel, let at forstå og altid placeret hvor den skal bruges – Lige ved dine fingerspidser – Den kan implementeres overalt i verden, uanset land, kulturforskelle eller forskellige infrastrukturer.

Dispenseren kommunikerer meningen med produktet, perfekt. Den løser på en smart måde et velkendt problem. Den har en stærk signalværdi og forbedrer sikkerheden for hospitals ansatte, patienter og deres pårørende.