Her kan du se eksempler på forskningssamarbejder og udviklingsprojekter.

Klik i bjælken herunder for at se dokumentation af projekterne.

 

Forskningssamarbejde.

Jeg bliver ofte brugt som holistisk designtænker, konstruktør og prototype fremstiller, og min fortid i maskinindustrien kommer mig til gode, hvor tekniske løsninger skal udvikles.

Jeg har været med i design udviklingsprojekter, forskningssamarbejder og produktudviklingsforløb, med forskellige firmaer, fonde, universiteter og organisationer, i og uden for Danmark. Det kan du se eksempler på i bjælken herover.

F eks. med Dansk Miljø Rådgivning – Aalborg Universitet – Roskilde Universitets Center ( RUC ) – DTU Fotonik – Designskolen Kolding – etrans  – D2i – Odense Universitet – Tongji University Shanghai – Seges – Center for frilandsdyr.

Hvis du ønsker at stå stærkere i dine udviklingsprojekter, og optimere resultaterne visuelt og teknisk, med andre ord, få mere ud af dine projekt midler, så er du altid velkommen til at kontakte mig, for en snak om vores muligheder.

Lad os finde ud af, hvordan vi kan dele vores viden.

Jeg bruger 3D Solid Works til konstruktion og fremstilling af produktionsgrundlag. Og har et netværk af fremstillingsvirksomheder, jeg er vandt til at arbejde sammen med. Samt mit eget prototypeværksted med moderne maskineri.

Jeg kan medvirke til holistisk designtænkning, visualisering, konstruktion og prototypefremstilling, og bidrage til at forbedre resultateter i forsknings og udviklingsprojekter.

De mest veldokumenterede ideer kommer bedst fra start.

Sammen kan vi udvikle dit relevante koncept, så det står stærkt i konkurrencen om fondsmidler og udviklingsstøtte.