Opgave

Udvikling af ny el ladcykel der kan konkurrere på kvalitet, til mænd og primært kvinder i 20 til 40 års alderen, med behov for transport af op til 4 børn.

Mit bidrag

Produktdesign af el ladcykel, konstruktion og prototypefremstilling omkring nyudviklet elmotor med automatgear, med et ønske om så lave værktøjsomkostninger som muligt. 3D konstruktion og fremstilling af produktionsgrundlag og svejsefiksturer, delvis hjælp til sourcing af materialer og sourcing af  træ delene samt fremstilling af prototype af stel og forvogn.

Produktdesign af el ladcykel, konstruktion og prototypefremstilling for Siigar Bikes.

Konstrueret til at holde.

Konstrueret til at modstå klimaet, og på samme tid bidrage til at beskytte det. Cyklen er ikke lavet til at slides og smide væk, men værd at reparere i årene fremover. Den er fremstillet i rustfrit stål, og vejer kun 40 kg. og er lavet til en familie med behov for transport af op til 4 børn, ikke mindst i byer med trafikpropper og udfordret offentlig transport.

Konstruktionen af ladrammen er inspireret af en hundeslæde.

Dens ramme, der i sin konstruktion er inspireret af en grønlandsk hundeslæde, er forberedt på special opbygninger, da ladkassen kan erstattes med andre funktioner, for eksempel inden for servicesektoren.

Sikkerhed.

Sikkerheden har været højt værdsat i designet, der bruges de bedste skivebremser, og forlygter og baglygten er meget synlige, i mørke og skumring, selvom cykellamperne er skjult. 

Monteret med de bedste komponenter og let at køre.

Det bedste automatisk gear og tilbehør er valgt. Små detaljer som håndtagene er blevet eksperimenteret med. for at give den bedste fornemmelse på de daglige ture med børnene. Cyklen er let at håndtere, den er behagelig at cykle på, og på grund af den lette konstruktion kan du nemt køre med den, når den elektriske motor er slukket, selv med 4 børn eller din mor i lad sædet.

Designet.

En af ​​strategierne i cykeldesignet var at gøre den elegant og funktionel med så små værktøjsomkostninger som muligt. Vi ønskede at få cyklen til at se mere elegant ud end sporty, og stærk og holdbar, men ikke klodset.

Formgivningen er tilstræbt at være nordisk, enkel og harmonisk. Funktionerne er lette at forstå og intuitive at bruge.

Ledninger og kabler er integreret i rammen for at beskytte dem og for at behage øjet. Batteriet er låst inde under passagersædet. Og du behøver ikke at tænke på gearene, da cyklen har automatisk gearskift.

Sæder og regnovertræk til børnene er håndsyet af materialer, der normalt bruges til lystbåde. Og selvfølgelig er børnesæderne udstyret med sikkerhedsseler af højeste standard.

Kvalitetsprodukter holder værdien bedre.

Dette er et kvalitetsprodukt, og kvalitets produkter har en tendens til at opretholde en høj videresalgsværdi. Vi håber, at videresalgsværdien holder sig høj, så at når børnene er store og cyklen er til salg igen, de samlede omkostninger i ejertiden, har været begrænsede. 

Miljøet.

Det er godt for vores udfordrede miljø at fremstille et produkt, der efter mange år repareres, i stedet for at blive kasseret. 

 

 Jeg kan konstruere og formgive et produkt til dig, i 3D Solid Works.

Og levere tekniske tegninger og filer til emnefremstilling, svejsefiksturer og finer presse værktøj.

Vi kan fremstille prototyper til dig.

Prototypen du ser herover, er brugt til at teste køreegenskaber og æstetik i formgivningen, samt produktfotos.