Få din ide gjort til virkelighed.

Ide og koncept udvikling.

Piet Hein skrev: Kunsten er ikke at få en ide´. Enhver kan med lethed få to-. Kunsten er den mellem to eller fler ganske almind’lige hverdagsideer at se hvilken en der er go.

Ideer er ikke kun noget man får. De opstår også som følge af et grundigt forarbejde. Og med en researchbaseret tilgang, kan vi målrette vores ide udvikling i en ønsket retning, og undgå at bruge tid på noget der ikke er relevant, i forhold til opgaven.

Det nye ligger dog, en gang imellem, ude ved grænsen af det mulige, og det mulige ændrer sig med tiden.

Jeg kan hjælpe med at udvikle ideer, og videreudvikle dem til relevante koncepter, med dig, brugerne og produktionsvirksomheder, så vi på den hurtigste måde finder, den direkte vej til det endelige produkt.

I samarbejde kan vores ide og konceptudvikling føre til udvikling af nye produkter, der er brug for, og som realistisk kan fremstilles på det produktions udstyr der er til rådighed, til den beregnede pris. 

Her kan du se eksempler på produkter jeg har været med til at udvikle i samarbejde med klienter i hele Danmark. Af kontraktuelle årsager er der en hel del produkter jeg ikke har lov til at vise.

Vejen fra ide, til færdigt produkt har jeg taget mange gange. Skal vi følges videre 🙂 

Skriv en besked til mig eller ring 41266709

Jeg kan visualisere din ide, så den bliver lettere at formidle videre.

Eller udvikle nye ideer for dig og viderebearbejde dem til overbevisende koncepter.