Opgave

At kjælpe min klient www.yellowone-handsafe.dk med udvikling af funktion og 3D konstruktion, samt fremstilling af 3 Prototyper til tests på Kolding Hospital

Mit bidrag

At hjælpe med at få funktionen defineret, samt formgive produktet og konstruere det i 3D og fremstille prototyper.

Instruktion i at lægge komplicerede drops på patienter

Instruktion i komplicerede drops.

Samarbejde

Min gode ven og kollega, Han Pham.  www.yellowone,dk havde et projekt , på Kolding Hospital, omkring hjælp til personalet, når de skulle anlægge komplicerede drops på patienter, i et samarbejde med D2i Design to Innovate på Designskolen i Kolding.

Han's løsning

Hun valgte at lave et program til ipads, som kunne hjælpe personalet på sygehuset med at huske hvordan, sjældne og komplicerede drops kunne lægges på patienterne, og reducerede dermed risikoen for fejl, til glæde og gavn for både patienter og personale.

Min opgave

Jeg kunne assistere min kollega med konstruktionen af enheden til montage af en ipad, transformator til ladning og aftagelige autoklaverbare bakker til sterilt udstyr og kanylebeholder. samt fremstilling af 3 prototyper som blev testet på Kolding Hospital.

3D Konstruktion og Prototyper

Dette er et foto af dele af det færdige produkt, som er fremstillet på mit værksted. Jeg har en god aftale med en maskinfabrik, nær mig, som har leveret de laserskårne rustfaste dele til fødderne. Jeg kan hjælpe dig med fremstilling af rustfrie emner, både i opsvejste konstruktioner eller præcisionstøbte emner, der kræver meget lidt eller ingen bearbejdning.

Produktudvikling til sundhedssektoren