Opgave

Design, konstruktion og projektledelse på udviklingen af en elbil ladestander, til placering i trekantsområdet. De involverede parter var etrans ( et 3 årigt EU støttet projekt med formål at udbrede kendskabet til elbiler ) Trekantsområdet ( forening af kommuner ) Trefor og 6 byer i trekantsområdet.

Mit bidrag

Design af elbil ladestander. Konstruktion, outsourcing, projektledelse, dokumentation og afrapportering til EU i forbindelse med opstilling af 30 elbil ladestandere i 6 byer i trekantsområdet.

Elbils Ladestandere i Trekantsområdet

Design af elbil ladestander.

30 ladestandere i trekantsområdet

Projektet havde til formål at skabe infrastruktur for eldrevne køretøjer i Trekantsområdet, og dermed sætte de 6 kommuner, Kolding, Vejle, Middelfart, Fredericia, Vejen og Billund på Danmarkskortet som foregangsregion på området.

Samarbejdsparterne

Projektet blev til i et samarbejde mellem etrans, Trefor, Trekantsområdet Danmark, TRIN, de 6 kommuner og Kent Laursen. Etrans og Trekantsområdet Danmark har finansieret design, udvikling og fremstilling af ladestanderne.

Min opgave

Jeg stod for research til definering af kravspecifikation,og at sørge for at der opnåedes enighed, parterne imellem. Derefter designfase der med kravene som udgangspunkt, resulterede i 3 konceptforslag. Efterfulgt af konstruktion i 3D og tegnings fremstilling til produktion. Outsourcing af ordrer til de forskellige producerende virksomheder som bidrog med delkomponenter, og til sidst prøvning af produktet, CE mærkning og Designbeskyttelse i EU.

Fra koncept til færdigt produkt

Du kan se eksempler på hvordan konceptet udviklede sig, og hvilken dokumentation jeg fremstillede for at få et projekt med så mange firmaer, organisationer og kommuner til at nå til enighed, på kortest mulige tid.

Træktest af produkt

Hjemmeside om projektet

Der blev lavet en hjemmeside om projektet, hvor man bla. kunne se, hvor ladestanderne er placeret. Siden var åben i 3 år. Ladestanderne stod indtil 2017.