Armatur Produktion

Inhouse har vi maskiner til 3D printning, CNC fræsning, drejning vacumformning, plastbukning, slibning, skæring og svejsning både i metal og plast. Det gør os i stand til at levere prototyper af designs, hurtigt, samt fremstille mindre serier, f eks, 500 stk.

Outsourcing

Det vi ikke selv kan fremstille har vi samarbejde med underleverandører til. Jeg hjælper gerne med at source dele til dine produkter, f eks. plaststøbning eller værktøjs fremstilling, laserskæring og bukning i metal, montage, eller måske kan jeg hjælpe dig med at få hele dit produkt fremstillet.

Prototyper og seriefremstilling

Her kan du se eksempler på armaturer vi har lavet inhouse. Vi har maskiner til fremstilling af plast og metaldele og vi kan også fræse optik i akryl. Gennem tiden har jeg været med til at udvikle mange lysarmaturer og også undervist  i det, derfor er jeg oftest i stand til at forudsige hvordan et armaturdesign vil lyse eller blænde.

Armaturer der skaber ubehags eller synsnedsættende blænding, gør ikke noget godt for rum eller uderum.

Undervisningsforløb

Her kan du se eksempler på armaturer der er fremkommet i undervisningsforløb.

Du kan få specialtilrettet et kursus til dit firma eller til dine studerende.

  Case om Ladestandere

30 ladestandere i trekantsområdet

Projektet havde til formål at skabe infrastruktur for eldrevne køretøjer i Trekantsområdet, og dermed sætte de 6 kommuner, Kolding, Vejle, Middelfart, Fredericia, Vejen og Billund på Danmarkskortet som foregangsregion på området.

Samarbejdsparterne

Projektet blev til i et samarbejde mellem etrans, Trefor, Trekantsområdet Danmark, TRIN, de 6 kommuner og Kent Laursen. Etrans og Trekantsområdet Danmark har finansieret design, udvikling og fremstilling af ladestanderne.

Min opgave

Jeg stod for research til definering af kravspecifikation,og at sørge for at der opnåedes enighed, parterne imellem. Derefter designfase der med kravene som udgangspunkt, resulterede i 3 konceptforslag. Efterfulgt af konstruktion i 3D og tegnings fremstilling til produktion. Outsourcing af ordrer til de forskellige producerende virksomheder som bidrog med delkomponenter, og til sidst prøvning af produktet, CE mærkning og Designbeskyttelse i EU.

Stevns Armaturet

Ønsker du hjælp til design, konstruktion eller produktion af armaturer ?