Industriel designer med en baggrund fra maskinindustrien der kan medvirke til at udvikle produkter og fremstille prototyper.

 Ring 4126 6709   Man. – Fre. 900 – 1800.

Klik på et projekt herunder og se eksempler fra tidligere opgaver. Du er altid velkommen til at ringe for en snak.

Industriel designer der arbejder for at gøre ideer til gode produkter.

Med dine erfaringer og mine designmetoder, gennemprøvede designprocesser og kendskab til forretningsmodeller, kommunikation og branding kan vi i samarbejde finde den hurtigste vej til et færdigt produkt som du kan markedsføre.

Bliv bedre rustet i konkurrencen om købere.

Vi kan gøre ideer til gennemtænkte koncepter der danner grundlag for udvikling af produkter som kunden vil vælge frem for de andre i markedet. Du er dermed bedre rustet til at videreudvikle, eller skabe en forretning der genererer omsætning. For hvis du ser et produkt der minder om dit, så er du vel pr. definition allerede bagud i udviklingen.

Med udgangspunkt i økonomi, produktionens maskineri, kundernes behov og miljøet kan jeg som industriel designer skabe nytænkede produkter hvor form, funktion, æstetik og materialevalg går op i en højere enhed. Med over 30 års arbejde i designprojekter og maskinindustrien kan jeg bistå med mange metoder der kan hjælpe dig videre, på en direkte og velovervejet vej til nye produkter.

Produkter der er tilpasset deres omgivelser er attraktive.

Der er altid en grund til at et succesrigt produkt ser ud og virker og interagerer med brugeren som det gør. Mine samarbejdspartnere og mit udgangspunkt for fremstilling af koncepter der skal føre til et produkt, er brugerinddragelse og research. Og målet er at udvikle produkter som brugeren finder naturlige at anvende der er  baseret på visionære forestillinger om den fremtid de skal virke i og være med til at skabe. Som industriel designer har jeg, siden jeg dimmiterede for 20 år siden, haft dette mindset som ramme for produktudvikling. 

Udvikling af form og funktion.

I formgivningsprocessen til at nyt produkt tager jeg udgangspunkt i eventuelle elektroniske komponenter, motorer og lignende og bygger formen og funktionen op over disse, det kan både være i 2 dimensionelle skitser, 3 dimensionelle forsøg digitalt, eller i fysiske materialer. På et tidspunkt i processen definerer jeg det endelige produkt i 3D Solid works. Disse filer kan anvendes direkte i produktion af skuemodeller, prototyper, 3d print og ikke mindst værktøjer til fremstilling af dette. Jeg har lang erfaring i konstruktion af metal og plastdele, mekaniske funktioner og apparater.

Industriel designer med baggrund i maskinindustrien.

Det er kun ganske få af de industrielle designere der bliver uddannet, der har en baggrund i maskinindustrien. Min første uddannelse som maskinarbejder i en kombination med uddannelsen som industriel designer giver mig et rigtigt godt grundlag for at skabe produkter der er realistiske at producere, for jeg kender de fleste maskiners begrænsninger, men ikke mindst muligheder. Jeg har simpelthen arbejdet med dem i mange år og behøver ikke at sætte mig ind i deres funktion. Det sparer mig også for at spilde tid på at lave koncepter der er urealistiske at videreudvikle, velvidende at de nye ideer ligger på grænsen af hvad man anser for muligt. For hvad der ikke var muligt i går, kan med teknologiens udvikling blive det i morgen, det er ofte budgettet det sætter grænser, i dag.

Prototypeværksted tilknyttet tegnestuen.

Gennem tiden har jeg opbygget mit eget lille fine maskinværksted med gamle professionelle maskiner der er renoveret fra bunden i en kombination med moderne cnc fræsere, plastbukker, vacuumformer, alle svejsearter, slibeteknikker og en 3d printer. 3d printeren får jeg ikke rørt så meget da jeg jo har muligheden for at lave det meste i de materialer der er de optimale. Her kan du se eksempler på nogen af de modeller, artefakter og prototyper jeg tidligere har fremstillet til anvendelse her på jorden og af den danske astronaut Andreas Mogensen på den internationale rumstation i kredsløb om jorden.

Den direkte vej til et færdigt produkt starter her.

Den direkte vej videre fra ide til produkt starter med en dialog og du er altid velkommen til at ringe 41266709 eller sende en mail her. Det er helt uforpligtende og koster dig ikke andet end din tid og et telefonopkald. Jeg er blevet industriel designer af lyst, så enhver snak om produktudvikling er altid spændende for mig 🙂 Og nej, jeg løber ikke med din ide, jeg har langt flere selv, end jeg kan nå at realisere i et liv. Jeg har selvfølgeligt tavshedspligt og Google kan ikke finde nogen sager der er uldne i kanten 🙂 Jeg medvirker altid gerne i en dialog om hvordan du selv slipper for at blive plagieret, så længe som det er muligt.