Jeg kan sammensætte et målrettet kursus til dine medarbejdere eller studerende.

Kursuseksemplerne herunder har jeg udviklet, testet og videreudviklet med studerende fra Designskolen Kolding i en 6 årig periode.

Undervisning og Kurser.

 

Jeg har i en 6 årig periode været studiekoordinator og lærer på www.designskolenkolding.dk, Institut for Produkt, Fagområdet for Industrielt Design, og arbejdet med at udvikle uddannelsen til Industriel Designer, i samarbejde med dygtige kollegaer, på et tidspunkt hvor designuddannelsen primært gik ud på at udføre design.

Der udover også medvirket i flere forskningssamarbejder og designudviklingsprojekter. Hvilket jeg fortsat jævnligt gør, nu i eget firma, med forskeruddannede samarbejdspartnere og universiteter. Jeg syntes det er et stort privilegium at kunne få lov til at arbejde tværfagligt, fra kunstneriske projekter over forsknings relaterede, til formgivning og konstruktion af produkter der skal fabriks-fremstilles. Jeg syntes også det er sjovt, at fremstille prototyper eller skuemodeller af nye koncepter og produkter.

Herunder er eksempler på kurser jeg i en årrække har udviklet, med studerende fra forskellige fagområder, blandt andet fra Tekstil, Mode, Grafisk Linje, Interaktive medier og hovedsageligt med studerende fra Industrielt Design.

Klik på billederne, og læs nærmere.

Eller ring og få en snak om kurser i brainstorm, team-building, formgivning eller bedre forståelse af designproces til dit team.

Grundkursus 1. Modelfremstilling.

 

Modelfremstilling 1
Modelfremstilling 2. Støbeteknik.
Modelfremstilling 2. Støbeteknik.
Modelfremstilling 3. Simpelt Produkt.
Modelfrmstilling 3
Formgivningskursus. Udvikling af redskab.
Formgivning af Produkt
Kursus i udvikling af ergonomisk Produkt.
Ergonomi i Produkter
Kurser på Tongji Universitetet i Shanghai.
Tongji Universitetet Kurser
Kursus i lys og armaturdesign.
Lys og Armaturdesign kurseu
Resultat af diverse Kurser.
Resultat af diverse Kurser
Konsulent for Studerende.
Konsulent for Studerende
Censor og Eksaminator.
Censor og Eksaminator

Jeg kan udvikle designrelaterede kurser, tilpasset skoler og virksomheders behov.