Se eksempler på projekter, hvor der er indgået ide og konceptudvikling, herover.

Ideer er ikke noget man får. De opstår som følge af et grundigt forarbejde. Og med en researchbaseret kravspecifikation, kan vi målrette vores ideudvikling i en ønsket reting.

Vi kan hjælpe dig med at videreudvikle ideer til relevante koncepter i samarbejde med brugerne og produktionsvirksomhederne. Således vi opnår at udvikle produkter, der er brug for, og som kan fremstilles til den rigtige pris.

Piet Hein skrev: Kunsten er ikke at få en ide´. Enhver kan med lethed få to-. Kunsten er den mellem to eller fler ganske almind’lige hverdagsideer at se hvilken en der er go.

Vi har mange gode værktøjer til at udvikle ideer for dig, og med dig. Eller med dig og dine brugere eller klienter. Vi kan visualisere ideerne, og skabe et optimalt og overskueligt grundlag for at træffe de bedste beslutninger, og dermed vælge den der er go. I et produktudviklings forløb, nok snarere den der har højeste relevans i forhold til en kravspecifikation, eller størst salgs potentiale, med respekt for brugeren og miljøet.

1 koncept på væggen, er lettere at nå til enighed om, end en ide i hovedet.

Vi kan udvikle nye ideer til dig og viderebearbejde dem til overbevisende koncepter.